11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

CJ Olt achiziționează, prin PNRR, microbuze electrice pentru elevii din 20 de localități

- Advertisement -

Consiliul Județean Olt a transmis miercuri, 23 august 2023, că a semnat cu Ministerul Educației contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt”. Este vorba de cumpărarea de mijloace de transport pentru elevi din nu mai puțin de 20 de localități oltene, printre care orașele Balș, Corabia și Piatra Olt.

Valoarea investiției se ridică la peste 35 milioane lei, proiectul primind finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Investiția, în valoare de peste 35 de milioane lei, este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C 15: Educație. Proiectul prevede achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii localităților Balș, Piatra Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu și Izvoarele. Beneficiarii finali ai proiectului vor asigura mentenanța și vor amplasa o stație de încărcare”, a precizat CJ Olt printr-un comunicat de presă.

Sursa citată mai arată că, la finalizarea perioadei de implementare a proiectului, dreptul de proprietate asupra bunurilor achiziționate va fi transferat, cu titlu gratuit, fiecărei primării.

„Împreună, ne concentrăm eforturile spre un mediu mai curat și un viitor mai bun pentru tinerii noștri”, au mai transmis reprezentanții Consiliului Județean.

Sursă foto: Internet (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți