13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ionuț și Doinița Dolănescu, Olguța Berbec și Remus Novac, Nina Predescu și Cristian Bănățeanu, printre artiștii ce cântă la serbările câmpenești din Stoicănești și Traian

- Advertisement -

Locuitorii comunelor Stoicănești și Traian se pregătesc de sărbătoare, având în vedere că la sfârșitul acestei săptămâni sunt programate a se desfășura evenimentele „Întâlnirea cu fiii satului” și „Bâlciul Anual”. 

Sărbătoarea de la Stoicănești va avea loc în Centru Comunal vineri, 25 august 2023, cu începere de la ora 17:00, la „Întâlnirea cu fiii satului” urmând a cânta artiști mari ai muzicii populare și de petrecere din România, iar aici îi amintim pe Doinița și Ionuț Dolănescu (FOTO principală), Olguța Berbec și Remus Novac, Dorina Mete, Costel David, Daniela Gyorfi, Ștefan Minulescu și Liviu Dică.

Primăria și Consiliul Local Stoicănești, în frunte cu primarul Marius Preoteasa, au pregătit și alte surprize pentru locuitorii comunei, una dintre acestea fiind grandiosul foc de artificii de la sfârșitul spectacolului.

Primăria și Consiliul Local Traian, la conducerea cărora este edilul Ilie Crimu, organizează sâmbătă, 26 august, de la ora 17:00, pe Stadionul Comunal, un super spectacol cu ocazia „Bâlciului Anual”.

Pe scena amenajată aici vor evolua în recital Nina Predescu, Cristian Bănățeanu, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu, Ronna Riva, dar și Ansamblul Folcloric „Trăienița” din localitate.

Sărbătoarea se va încheia târziu în noapte cu un frumos foc de artificii.

Ambele evenimente au ca și director artistic Music Show – Costel David.

Din peisajul petrecerilor câmpenești nu vor lipsi tradiționalii mici, ce pot fi serviți cu o halbă de bere rece, de care cu siguranță se vor bucura adulții, iar celor mici autoritățile locale din cele două comune le-au pregătit parcuri de distracții, și nu numai, unde se pot distra la maximum.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți