14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu: „Toate aceste atacuri și speculații lansate haotic nu fac altceva decât să macine energia liberală a filialei”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinte al organizației județene Olt a Partidului Național Liberal, a făcut miercuri, 23 august 2023, o declarație politică în cadrul căreia a ținut să infirme acuzațiile care i-au fost aduse în spațiul public. Parlamentarul liberal oltean a ținut să spună că „toate aceste atacuri și specilații lansate haotic nu fac altceva decât să macine energia liberală a filialei”.

„În ultima vreme au apărut în spațiul public tot felul de informații, zvonuri, presupuneri lipsite de substanță ori false și care dovedesc lipsa unui minim efort de certificare, toate îndreptate la adresa mea și a filialei politice pe care o conduc. Nu voi da dovadă de ipocrizie susținând că factorul declanșator al acestora și motivul pentru care au fost rostogolite public îmi sunt străine cu desăvârșire, însă aș vrea să punctez un aspect important (cel mai important!): toate aceste atacuri și speculații lansate haotic nu fac altceva decât să macine energia liberală a filialei, afectând mai puțin persoana Liviu Voiculescu și covârșitor mai mult puterea și unitatea liberalilor olteni”, a declarat senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu.

Președintele PNL Olt a mai spus că totul este „o încercare vădită și neasumată de dezbinare a filialei Olt a PNL în pragul unui an electoral denotă în mod evident că, pentru cei care urmăresc din umbră să dezechilibreze stabilitatea noastră, principiile și valorile liberale nu sunt decât noțiuni abstracte”.

„În ce mă privește, ca lider al filialei Olt a PNL mă declar la dispoziția cetățenilor pentru orice problemă semnalată, a presei pentru orice informații pertinente solicitate, a colegilor pentru orice proiect liberal și a Partidului Național Liberal pentru orice obiectiv politic relevant și important pentru români și pentru România”, a subliniat liderul liberalilor din județ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți