14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Urzica. Dosar penal pentru act sexual cu un minor după ce o fată de 13 ani a avut relații intime cu doi tineri

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în urmă cu 11 zile, pe 12 august 2023, prin apelul de urgență 112, de un bărbat din comuna Obârșia, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, din comuna Urzica, ar fi întreținut raporturi sexuale cu doi tineri. Fapta s-a confirmat, potrivit unor surse, însă copila a avut relații intime cu adolescenții de 14 și 16 ani, tot din Urzica, dându-și acordul în acest sens.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 10 Vișina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a petrecut fapta.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 7 august 2023, o minoră, în vârstă de 13 ani, din comuna Urzica, ar fi întreținut raporturi sexuale cu doi minori, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, ambii din Urzica”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate în cauză pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți