11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Doi șoferi băuți, depistați în trafic la Radomirești și Orlea

- Advertisement -

Doi conducători auto, dintre care unul din județul Vâlcea, care nu avea nici permis auto, și celălalt din orașul Corabia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși în trafic, conducând autoturisme, în stare avansată de ebrietate.

Faptele au fost constatate în ultima zi, iar unul dintre șoferi avea peste un miligram pe litru (mg/l) alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 6, în comuna Radomirești, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași noapte, dar în jurul orei 03:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Corabia aveau să oprească pentru control, pe Drumul Național 54 A, în localitatea Orlea, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din orașul Corabia.

Și acesta s-a ales cu dosar penal.

„Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți