16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

ISJ Olt are noi adjuncți de la 1 septembrie

- Advertisement -

Începerea noului an școlar 2023 – 2024 bate la ușă, iar la nivelul conducerii Inspectoratului Școlar Județean Olt au loc schimbări. Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă, susținute de organizația județeană a PNL, prin senatorul Liviu Voiculescu, președintele filialei, au fost înlocuite de Mariana Gheorghe, fost membru PMP, și Marius Bălașa, fost membru Pro România, care acum sunt susținuți în funcție de tot de PNL, însă de deputatul Gigel Știrbu.

Schimbarea a fost confirmată de surse din interiorul ISJ Olt, numirea noilor adjuncți ai instituției intrând în vigoare începând cu data de 1 septembrie 2023.

Adrian Bărbulete, membru PSD, rămâne în continuare inspector şcolar general al Inspectoratului Școlar Olt.

Ultima oară, noi adjuncți ISJ erau consilieri locali, la Balș în cazul Marianei Gheorghe din partea PMP și la Slatina în cazul lui Marius Bălașa, care reprezenta Pro România, la alegerile locale din 2020 acesta candidând din partea acestui partid la funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Ambii au demisionat din cele două CL-uri și noile funcții nu sunt străine pentru aceștia, având în vedere că pe vremea când erau sunținuți de PDL atât Mariana Gheorghe, cât și Marius Bălașa, au fost șefi ai învățământului oltean. Mai mult chiar, Mariana Gheorghe a fost și inspector școlar adjunct de două ori, din 2020 și până în 2022 când a fost susținută de PMP și din 2017 și până în 2019, atunci fiind susținută de PSD.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți