12.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Se fac verificări după ce au existat informații cu privire la amplasarea de bombe în Tribunalul Olt

- Advertisement -

A fost amenințare cu bombă în dimineața zilei de joi, 24 august 2023, la Palatul de Justiție din municipiul Slatina, iar polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați pentru a face verificări. 

Oamenii legii au fost anunțați de reprezentanții Parchetului Olt cu privire la faptul că în sediul Tribunalului Olt sunt amplasate mai multe bombe.

„În dimineața zilei de 24 august 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt cu privire la faptul că, în sediul Tribunalului Olt, ar fi fost montate mai multe bombe. Având în vedere aspectele sesizate, au fost informate instituțiile partenere cu atribuții în acest domeniu, iar în funcție de verificările și informațiile obținute vor fi dispuse măsuri în dinamică”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, din primele verificări nu s-a impus ca vreuna dintre persoanele ce se aflau în interiorul instanței de judecată la ora când a avut loc amenințarea cu bombă, adică puțin după ora 10:00 a dimineții de joi, să fie evacuată din clădire.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți