18.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Anexa unei gospodării din Movileni, distrusă în urma unui incendiu de proporții. Un bărbat a suferit arsuri grave

- Advertisement -

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit vineri după-amiază, în comuna Movileni, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o anexă gospodărească. Totul a luat foc din cauza jarului care a căzut materialele combustibile aflate în zona imobilului, iar un bărbat a suferit arsuri grave și a fost dus la spital.

Pompierii civili de la SVSU Movileni au intervenit în sprijinul salvatorilor militari.

„În sprijinul pompierilor militari au acționat și pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni, cu două cisterne și o autospecială de stingere, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. La sosirea primelor echipaje, ardeau acoperișul anexei și bunurile din aceasta. Proprietarul, în vârstă de 74 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 70 la sută din suprafața corpului și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, de echipajele medicale”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Misiunea pompierilor a durat aproximativ două ore, iar în urma evenimentului au ars acoperișul anexei casei și bunurile din interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut pe materialele combustibile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți