10.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Dobrosloveni, reținut după ce a furat mai multe scule din patru autoutilitare parcate într-o localitate argeșeană. Au avut loc descinderi

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar joi, 24 august 2023, au reținut un tânăr de 26 de ani din comuna olteană Drobosloveni. Acesta este acuzat că a furat mai multe scule din patru autoutilitare parcate pe raza localității argeșene Budeasa, parte din bunurile furate fiind găsite în urma a trei descinderi ce au avut loc la Dobrosloveni și în Budeasa, județul Argeș.

Furturile au avut loc în noaptea de 2 spre 3 august.

„Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 2 spre 3 august, bărbatul ar fi sustras mai multe scule electrice din patru autoutilitare, parcate în localitatea Budeasa. Pentru administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și Olt și polițiști criminaliști, au efectuat trei percheziții, în localitățile Drobosloveni, județul Olt, și Budeasa, județul Argeș. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

În cursul zilei de vineri, 25 august, olteanul de 26 de ani din Dobrosloveni urmează să fie prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursă foto: Arhivă (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți