20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

43 dintre răniții din explozia de la Crevedia sunt pompieri, polițiști și jandarmi. ISU Olt – apel la donatorii de sânge

- Advertisement -

„‘Bă’, băieții noștri, ‘bă! Toți băieții noștri sunt acolo!’. Asta se aude, printre altele, pe imaginile dramatice cu a doua explozie de la Crevedia… se mai văd oameni care fug, disperați, din calea dezastrului, dar și niște băieți, curajoși și inimoși, care fug spre zona în care s-a produs explozia… colegii lor erau acolo și chiar dacă existau riscuri uriașe, nu s-au gândit niciun moment la ei, pentru că pompierii au un crez: plecăm toți, ne întoarcem toți!”, așa începe apelul la donatorii de sânge pe care îl fac reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În total, au fost 58 de răniți în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia, al cărui proprietar este Ionuț Daniel Doldurea, fiul lui Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, iar printre ei sunt 43 de pompieri, polițiști și polițiști.

„Evenimentul nefericit de la Crevedia s-a soldat cu 58 de răniți, 43 fiind pompieri, polițiști și jandarmi, oameni din prima linie, care au nevoie de sânge pentru a depăși momentele critice. Dacă sunt persoane care îndeplinesc condițiile pentru donare (peste 18 ani și 50 de kilograme, fără boli cronice) și vor să se alăture demersului nostru, ne putem auzi în privat și o să completăm listele pe care le-am făcut deja. Vă mulțumim!”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți