11.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două autoturisme în zona Policlinicii Vechi din Slatina. Un tânăr a ajuns la spital

- Advertisement -

Eveniment rutier în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00:50, în apropierea Policlinicii Vechi, din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au lovit, iar în urma impactului șoferul unuia dintre acestea a fost rănit și a necesitat transportul la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la accident care, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina, s-a stabilit că s-a produs la intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu Aleea Tineretului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului rutier, tânărul de 19 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Ambii șoferi au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți