18.1 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Incendiu de proporții lângă blocurile de locuit și firmele de la ieșirea din Slatina spre Curtișoara. Arde vegetație uscată și mărăciniș

- Advertisement -

Incendiu devastator de vegetație uscată și mărăciniș, cu posibilități de propagare la locuințe și societăți comerciale, în după-amiaza zilei de marți, la ieșirea din Slatina spre Curtișoara. Pompierii au fost solicitați să intervină la fața locului, iar focul se manifestă în mai multe focare.

Mai multe autospeciale de pompieri, paramedici SMURD, precum și pompieri voluntari de la Curtișoara și servicii private de pompieri din Slatina sunt la fața locului.

„Acționează cinci autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție. La misiunea participă, în sprijin și SVSU Curtișoara, SPSU Rivergate Fire și SPSU Artrom Steel Tubes”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

La locul evenimentului au acționat peste 30 de pompieri și în jurul orei 14:00 încă se lucra pentru lichidarea ultimelor focare.

Suprafața afectată a fost de aproximativ șase hectare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți