13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un biciclist a murit după ce a fost izbit în plin de un autoturism, în afara comunei Schitu

- Advertisement -

Grav accident de circulație, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 23:15, pe Drumul Județean 546 A, în afara localității Schitu. Un biciclist de 35 de ani, din Nicolae Titulescu, și-a pierdut viața, fiind izbit în plin de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Crâmpoia.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea evenimentului rutier, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Crâmpoia, județul Olt, și un biciclist, respectiv un bărbat de 35 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu.

Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe biciclist, acesta fiind găsit cu leziuni incompatibile cu viața.

Sursă foto: Amator

 

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri atât cu aparatul alcooltest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți