21.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

Peste 200 de clienți casnici și non-casnici de pe patru străzi din Slatina, fără gaze pe parcusul zilei de miercuri

- Advertisement -

Pe patru străzi din municipiul Slatina alimentarea cu gaze naturale a fost sistată în dimineața zilei de miercuri, 30 august 2023, după ce a apărut o avarie pe strada Lalelelor, nr. 16. Distrigaz Sud Rețele anunță că sistarea furnizării gazelor este cu caracter temporar, realuarea alimnetării cu gaze naturale urmând a fi făcută până la ora 15:30 a aceleiași zile.

Peste 200 de clienți casnici și non-casnici sunt afectați.

„Ca urmare a unui defect înregistrat în sistemul de distribuție a gazelor naturale amplasat pe strada Lalelelor nr. 16, din localitatea Slatina, județul Olt, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze

alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 30 august 2023, începând cu ora 06:00. De această întrerupere sunt afectați un număr de 219 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile Primăverii, Înfrățirii, Lalelelor și Aleea Lalelelor din localitatea Slatina, județul Olt. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va realiza în cursul zilei de astăzi, 30 august, până la orele 15:30”, anunță Distrigaz.

Sursa citată mai arată că după reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, aceștia sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți