14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Sistem de distribuție gaze naturale, înființat la Piatra Olt prin Programul „Anghel Saligny”

- Advertisement -

Nicușor Rada, primarul orașului Piatra Olt, anunță înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale în localitate. Proiectul se va realiza prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, acesta primind deja finanțare guvernamentală.

„Vești bune pentru locuitorii noștri! Am primit finanțare guvernamentală, prin Programul ‘Anghel Saligny’, pentru înființarea rețelei de gaze în Piatra Olt. Acest proiect este un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții, dezvoltarea comunității noastre și dovada că Piatra Olt continuă calea modernizării, pe care am pornit împreună. Alimentarea cu gaze este un proiect vital care vine ca răspuns direct la nevoile și dorințele exprimate de către dumneavoastră și care va atrage oportunități noi de investiții”, a declarat edilul.

Sursa citată a mai spus că în prezent se lucrează la documentația necesară implementării obiectivului de investiții.

„Vă voi ține la curent cu fiecare etapă a acestui proiect. În acest moment, se lucrează la elaborarea documentaţiei pentru achiziţia publică de proiectare şi execuţie lucrări”, a subliniat Nicușor Rada, primarul orașului Piatra Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți