22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un biciclist, victima unui accident produs la Topana, transportat cu elicopterul SMURD la spital

- Advertisement -

UPDATE: Șoferul care ar fi vinovat de producerea accidentului era sub influența drogurilor. Consumase canabis și ketamină înainte de a se urca la volanul mașinii care a acroșat biciclistul.

„Conducătorul auto a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv: T1B THC și T3C KET. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism. Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Știrea inițială: Accident de circulație în după-amiaza zilei de sâmbătă, 2 septembrie 2023, în jurul orei 16:50, pe Drumul Județean 703 D, în comuna Topana. Un biciclist a fost acroșat de un autoturism, în urma rănilor suferite acesta fiind preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, despre producerea evenimentului rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Scornicești.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bradu, județul Argeș, și un biciclist, respectiv un bărbat de 46 de ani, din comuna Topana, județul Olt. În urma accidentului, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de un elicopter SMURD. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistul nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la unitatea spitalicească pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind deschis dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți