12.3 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea: „Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel de dedicată și implicată în serviciul dumneavoastră, al cetățenilor”

- Advertisement -

4 septembrie 2023 este ziua în care Camera Deputaților și Senatul României au demarat cea de-a doua sesiune parlamentară ordinară a anului 2023. Fiind unul dintre parlamentarii județului Olt, Siminica Mirea, senator PSD, a ținut să transmită un mesaj oltenilor, spunând că noua sesiune parlamentară o găsește la fel de dedicată și implicată în serviciul cetățenilor.

„Ordinea de zi a Senatului include: ședința Biroului Permanent al Senatului, urmată de ședința Comitetului liderilor grupurilor parlamentare și Lucrări în Plenul Senatului, unde are loc deschiderea sesiunii ordinare și alegerea membrilor Biroului permanent al Senatului. Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel de dedicată și implicată în serviciul dumneavoastră, al cetățenilor. Așa că, vă invit să îmi transmiteți toate situațiile problematice pe care le întâlniți și, vă asigur că, orice demers pentru a asigura bunăstarea și siguranța dumneavoastră va fi prioritar pentru mine!”, a postat Siminica Mirea, senator social democrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți