10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturism lovit de un tren la Potcoava. S-au înregistrat pagube materiale

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat luni, 4 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că la intersecția Drumului Comunal 546 C cu trecerea la nivel cu calea ferată Potcoava s-a produs un accident de circulație. Un autoturism condus de un tânăr din Movileni a fost acroșat de un tren, iar în urma coliziunii violente, din fericire, s-au înregistrat doar pagube materiale.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt s-au deplasat la fața locului, pentru a efectua cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Movileni, a pătruns pe calea ferată deși semaforul electric avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune, intrând în coliziune cu un tren. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de tren, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Claudii Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Pentru abaterea săvârșită, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile.

Sursă foto: olt-alert.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți