18.1 C
Slatina
marți,26 septembrie,2023

Ultimele Articole

Bărbat din Dăneasa, căutat de polițiști după ce vărul său l-a dat dispărut. Este plecat de acasă de mai bine de o săptămână

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, care a plecat voluntar din locuința sa și până acum nu s-a întors.

Olteanul este dispărut de mai bine de o săptămână, cel care i-a alertat pe oamenii legii fiind vărul său.

„La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Dăneasa, cu privire la faptul că vărul său, Ion Briceag, în vârstă de 65 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 29 august și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui”, au declarat reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit unor informații, bărbatul ar fi cunoscut cu probleme psihice, iar la momentul plecării acesta purta o șapcă neagră, un tricou negru, pantaloni trei sferturi închiși la culoare, iar în picioare avea saboți din poliuretan, de culoare negru.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți