20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între două autoturisme pe DJ 546 A, între comunele Șerbănești și Schitu

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de joi, 7 septembrie 2023, pe Drumul Județean 546 A, între comunele Șerbănești și Schitu. Două autoturisme s-au ciocnit violent, în urma impactului unul dintre acestea răsturnându-se pe câmpul de lângă partea carosabilă.

Din primele date ar fi vorba și de două persoane rănite, acestora fiindu-le acordate îngrijiri medicale de cadrele de pe echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Olt și SMURD.

Sursă foto: Martor

Și polițiștii rutieri au ajuns în zona evenimentului rutier, în vederea efectuării cercetărilor și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestuia.

Ce spun oamenii legii despre eveniment

La data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul 112, cu privire la producerea accidentului rutier, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Șerbănești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au constatat că unul dintre șoferi avea dreptul de a conduce suspendat, iar mașina la volanul căreia se afla avea alte numere de înmatriculare.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt și un autoturism, condus de un tânar, în vârstă de 21 de ani, din comuna Movileni, județul Olt. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că, unul dintre conducătorii auto, respectiv bărbatul de 63 de ani, avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea avea montate plăcuțele de înmatriculare ale altui autoturism, acesta figurând radiat. În urma evenimentului rutier, două persoane, pasageri în cele două autoturisme, respectiv o femeie de 63 de ani, din comuna Vâlcele, și un tânăr de 23 de ani, din comuna Movileni, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

În cauză, pe numele bărbatului de 63 de ani, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătamare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără pemis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți