22.3 C
Slatina
miercuri,27 septembrie,2023

Ultimele Articole

Spectacol marca „Doina Oltului” la Ziua localității Rotunda. Artista Zorina Bălan printre invitați

- Advertisement -

Autoritățile locale din comuna Rotunda se pregătesc de sărbătoare. Pe 9 septembrie 2023 este organizată Ziua localității, iar marea surpriză oferită de Primăria și Consiliul Local Rotunda, în frunte cu edilul Vergil Sârbu, este un spectacol extraordinar marca „Doina Oltului” care va începe în cursul după-amiezii. Mai mulți artiști ai ansamblul folcloric al Centrului Județean de Cultură și Artă din subordinea Consiliului Județean Olt vor urca pe scena amenajată pe stadionul comunal. 

Îi enumerăm aici pe Neta Soare, Victorița Cică, Dorina Mete, Sorina Dinu, Ștefania Strejescu, Nicoleta Crisante, Mădălina Deaconu și Alexandra Andrei, îndrăgițin interpreți de muzică populară care vor fi acompaniați de orchestra „Doina Oltului” condusă de dirijorul Cristian Dumitru. Din spectacolul ansamblului de la Slatina nu vor lipsi nici coregrafiile din mai multe zone ale țării puse în scenă de dansatorii „Doina Oltului”.

Evenimentul se va bucura și de invitați speciali precum Ansamblul „Mlădițele Oltului”, Zorina Bălan (FOTO principală) și Trupa Today.

Și cum sâmbătă va fi o petrecere câmpenească în toată regula la Rotunda din peisaj nu vor lipsi tarabele cu diverse chilipiruri, grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, dar și un parc de distracții pentru copii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți