26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate într-un accident pe DJ 546, între Brebeni și Slatina. O femeie a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație, în dimineața zilei de sâmbătă, 9 septembrie 2023, în jurul orei 08:30, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Slatina. Trei autoturisme s-au ciocnit violent, iar o femeie a necesitat acordarea primului ajutor și transportul, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, din comuna Șerbănești, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Vinovată de producerea accidentului ar fi femeia din Șerbănești care, potrivit unor informații, nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu celelalte două mașini oprite în fața sa, care așteptau pentru a putea trece și să-și continue drumul, având în vedere că în zonă sunt efectuate anumite lucrări.

Toți cei trei șoferi au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți