21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Grav accident rutier la Verguleasa. Un motociclist, dus la spital cu elicopterul SMURD

- Advertisement -

Un accident de circulație soldat cu urmări grave a avut loc luni, 11 septembrie 2023, în jurul orei 10:50, pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa. Un autoturism a intrat într-o motocicletă, iar cel care conducea motorul, un tânăr de 30 de ani, din comuna Valea Mare, a ajuns la Spitalul Craiova, fiind transportat cu elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiști ai Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din cauze ce urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 30 de ani, din comuna Valea Mare. În urma evenimentului rutier, motociclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat cu elicopterul SMURD la o unitate spitalicească (Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova n.r.)”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Martor

Ambii tineri au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți