10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer băut bine a intrat cu mașina în ornamentele florale din fața unui magazin situat la ieșire din Slatina spre Brebeni

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat luni, în jurul orei 13:00, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Ecaterina Teodoroiu, de la ieșirea din municipiul Slatina spre comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, însă un autoturism condus de un bărbat din Movileni, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a intrat în ornamentele florale din fața unui magazin.

Polițiști ai Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Movileni, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu niște forme ornamentale de flori. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,63 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți