10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

O persoană rănită într-un accident produs în centrul comunei Curtișoara

- Advertisement -

Accident de circulație marți, 12 septembrie 2023, în jurul orei prânzului, în centrul comunei Curtișoara. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului o femeie a fost rănită ușor și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Din primele date se pare că o șoferiță care ieșea din curtea Căminului Cultural nu ar acordat prioritate de trecere mașinii condusă tot de o femeie pe Drumul Județean 546, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, una dintre mașini a părăsit drumul oprindu-se într-un șanț de pe marginea acestuia.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Conducătoarea auto vinovată a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Rezultatul a fost negativ și în cazul celeilalte șoferițe.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

„La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că o femeie de 43 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o parcare, ar fi pătruns pe Drumul Județean 546, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de către o femeie de 42 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt, intrând în coliziune cu acesta. După producerea evenimentului, femeia de 43 de ani ar fi mutat autoturismul în parcare. În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți