15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Angajata unei stații PECO, cercetată pentru delapidare după ce a prejudiciat societatea cu 6.000 de lei

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat marți, 12 septembrie 2023, în jurul orei 21:50, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o angajată a unei societăți comerciale, din comuna Osica de Sus, și-ar fi însușit pe nedrept, în mai multe rânduri, sume de bani, creând un prejudiciu total de 6.000 de lei.

Pur și simplu, femeia, care lucra la o stație PECO, a furat acești bani, ultima dată luând 300 de lei din încasări.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Osica de Sus. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 21:30, o tânără, în vârsta de 26 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, în calitate de angajat al societății, și-ar fi însușit pe nedrept 300 de lei din gestiunea societății”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Constatându-se această lipsă de bani, reprezentanții stației PECO au fost nevoiți să facă o inventariere a produselor existente în locație și s-a depistat că, de fapt, lipsește suma de 6.000 de lei. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili pe ce perioadă au fost sustrași acești bani de către angajata societății comerciale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale.

Sursă foto: Internet – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți