13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii care au câștigat competiția „Disney Cup” s-au întors din excursia de la Disneyland Paris

- Advertisement -

Au răspuns corect la întrebările de la concursul de cultură generală „Disney Cup”, ediția cu numărul 15, iar recent s-au întors din excursia pe care au câștigat-o. Este vorba despre cei 36 de elevi de la clasele a V-a, a VI-a și a VII-a de la instituțiile de învățământ slătinene care, însoțiți de profesori și reprezentanți ai Primăriei municipiului Slatina, au fost la Disneyland Paris, în Franța, iar recent au revenit acasă.

S-au întors cu amintiri frumoase pe care le pot povesti acum, la început de an școlar, colegilor de la clasă, dar și părinților și bunicilor.

Mai ales că s-au întâlnit cu îndrăgite personaje de desene animate precum Mickey Mouse, Minnie, Aladdin sau au văzut Castelul din Disneyland.

„Dragi slătineni! Copiii premiați în cadrul competiției ‘Disney Cup’ de anul acesta, au trăit o experiență de neuitat în timpul excursiei la Disneyland, Paris, organizată de Primăria municipiului Slatina.
Această oportunitate a fost cu adevărat magică, oferindu-le șansa de a se bucura de lumea fermecată a poveștilor Disney. Cu entuziasm și zâmbete strălucitoare, copiii au explorat parcul tematic, întâlnind personaje îndrăgite din desenele animate, precum Mickey Mouse, Minnie, sau Aladdin. Au fost fascinați de atracțiile spectaculoase, cum ar fi Castelul din Disneyland. Cu inimile pline de bucurie și amintiri de neuitat, toți premianții la Disney Cup, ediția a XV- a, și-au întors privirea spre viitor cu speranța că visele pot deveni realitate și că munca și dedicarea lor pot deschide uși spre lumi fermecate, la fel cum au experimentat în această minunată excursie”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți