18.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Garda de Mediu Olt va avea un nou comisar șef de luni, în persoana lui Alexandru Cacoveanu

- Advertisement -

O nouă schimbare între liberali la șefia unei instituții din județul Olt. După ce la jumătatea lunii, Gheorghe Neacșa a fost schimbat cu Aura Mandache, iată că de luni, 18 septembrie 2023, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Olt, va avea un nou comisar șef în persoana lui Alexandru Mihai Cacoveanu.

Anunțul a fost făcut de prefectul județului Mario Lucian De Mezzo, care este susținut de deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Începând de luni, Alexandru Cacoveanu va prelua funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu Olt. O veste foarte bună pentru județ. Îi doresc mult succes în noua funcție, deloc lipsită de provocări și îl asigur de întreaga mea deschidere și colaborare instituțională. Susținerea mea față de această numire a fost totală. Bun venit în echipă, Alex Cacoveanu. Avem multe de făcut împreună în județul Olt, într-un domeniu atât de important pentru viitor”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Alex Cacoveanu vine la șefia Gărzii de Mediu Olt din funcția de comisar în cadrul Gărzii Naționale de Mediu, București, în trecut ocupând chiar funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat al GNM.

Chiar dacă până acum nu a primit decizia de schimbare din funcție, așa cum a declarat telefonic, Aura Mandache spune că în continuare va rămâne să lucreze în cadrul GNM – CJ Olt ca și comisar, post pe care îl ocupa până a fi pusă în funcția de comisar șef.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți