20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Abonamente gratuite pentru elevii din Slatina care merg la școală cu autobuzul

- Advertisement -

Angajații societății de transport public în comun din municipiul Slatina, LOCTRANS, au început să meargă pe la unitățile de învățământ slătinene pentru a elibera abonamente gratuite copiilor și tinerilor care sunt nevoiți să ajungă cu autobuzul la cursuri.

„Am luat decizia de a merge noi în scoli, pentru a elibera abonamentele, astfel nu-i mai punem pe elevi pe drumuri. Odată cu începerea noului an școlar, echipele LOCTRANS vor porni cu școlile cele mai mari, urmând să ajungem în tot orașul. Tot de atunci se reia și cursa specială pentru elevi, cu autobuze electrice, ca de altfel toată flota, în acest moment”, a declarat Emil Popa, directorul societății de transport în comun slătinene.

Plecarea cursei speciale pentru elevi se face din Piața Gării, cu opriri în aproape toate stațiile din oraș, până la cea de la Colegiul National „Radu Greceanu”, care este nou înființată.

Ca să le poată fi eliberat un abonament pentru autobuzele LOCTRANS, elevii slătineni pot să meargă în cele două puncte ale societății de transport public, fostul Liceu de Construcții de pe strada Drăgănești, nr. 25 B, sau de la casieria situată pe Bulevardul A.I. Cuza, cu o copie de pe cartea de identitate, dacă au peste 14 ani, sau cu o copie a cărții de identitate unuia dintre părinți și cu carnetul de elev vizat.

Acum, mai există și o altă locație, respectiv cea din unitatea școlară unde învață, atunci când angajații LOCTRANS Slatina ajung acolo, de două zile aceștia fiind prezenți la Colegiul „Radu Greceanu”.

„Ziua 2 la Colegiul Național ‘Radu Greceanu’. Ne bucurăm să vedem un interes crescut din partea elevilor pentru deplasările cu autobuzele noastre. Luni, 18 septembrie 2023, vom fi la Colegiul Național ‘Ion Minulescu’. LOCTRANS, mereu alături de tine!”, au transmis vineri, 15 septembrie, reprezentanții societății de transport public în comun din Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți