23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile locale din Corabia promovează orașul prin vederi

- Advertisement -

Evenimentul „Zilele orașului Corabia” are loc săptămâna viitoare, iar în cadrul acestuia are loc un nou moment parte a proiectului de promovare turistică a localității de la malul Fluviului Dunărea. Va fi din nou caravana foto, sesiunea nouă constând în realizarea de vederi în Parcul „Carol I” de către corăbieni sau diverși turiști ce pot fi trimise apoi de aceștia celor dragi, prin poștă.

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, este ziua în care va avea loc manifestarea, în acest sens în zona de agrement fiind amenajată o cabină foto care va funcționa pe parcursul a mai multe ore.

„Proiectul de promovare turistică a orașului Corabia continuă sâmbătă, 23 septembrie, cu ocazia ‘Zilelor orașului Corabia’. Vă invităm la caravana foto – sesiunea a II-a! Caravana de promovare locală „Vedere din Corabia” presupune amplasarea unei cabine foto în Parcul ‘Carol I’ unde localnicii sau turiștii își vor face fotografii. Fiecare persoană va primi pe loc fotografia sub formă de vedere. Fiecare persoană va primi un plic timbrat (intern și UE) ca să poată expedia plicurile prin intermediul Poștei Române. Vă așteptăm cu drag la caravana foto, în Parcul ‘Carol I’!”, a declarat Dan Oltean, purtător de cuvânt al Primăriei orașului Corabia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți