12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Doi tineri din Slatina, depistați la volan, pe străzile urbei, sub influența drogurilor

- Advertisement -

Doi tineri din municipiul Slatina, dintre care unul de 20 de ani și altul de 18 ani, au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise. Este vorba de o tânără care a fost oprită joi, 14 septembrie, pe strada Ionașcu, iar un tânăr a fost tras pe dreapta de polițiști înainte cu o zi, pe strada Podgoriilor. Consumaseră Ketamină, respectiv Amfetamină, spun oamenii legii.

Potrivit lui Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, la data de 14 septembrie 2023, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ionașcu, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din localitate.

Aceasta a fost testată cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv T3C KET. Slătineanca a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism.

În dimineața zilei de 13 septembrie, în jurul orei 09:55, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Podgoriilor, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitate. Și acesta era sub influența drogurilor.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv T3B AMP. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Pe numele celor doi tineri, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți