19.1 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Oporelu, arestat după ce a bătut un ieșean și i-a furat telefonul mobil. Victima, un angajat de-al său de la o stână de oi din Teslui

- Advertisement -

La propunerea procurorilor Parchetului, magistrații Judecătoriei Balș au dispus vineri, 15 septembrie 2023, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de un bărbat din comuna Oporelu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Olteanul este chiar patronul stânei de oi, din comuna Teslui, unde era angajat ieșeanul pe care acesta l-a bătut și i-a furat telefonul mobil.

Și nu a acționat singur, ci împreună cu un subaltern de-al său, tot din județul Olt. Fapta a avut loc joi dimineața, în timp ce victima se afla pe terasa unui magazin din Teslui.

„În fapt, la data de 14 septembrie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic în comuna Teslui, județul Olt, fiindu-i sustras și telefonul mobil. În urma activităților investigativ-operative, efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 14 septembrie 2023, în jurul orei 08:00, un bărbat de 31 de ani, din orașul Podu Iloaiei, județul Iași, în timp ce se afla pe terasa unei societăți comerciale din comuna Teslui, județul Olt, ar fi fost agresat fizic și i-ar fi fost sustras telefonul mobil de două persoane, respectiv un bărbat de 33 de ani, din comuna Ruginoasa, județul Iași, și un bărbat de 34 de ani, din comuna Oporelu, județul Olt”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în cauză în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, vineri, 15 septembrie, bărbatul de 34 de ani a fost prezentat magistraților Judecătoriei Balș, care au admis propunerea procurorilor bălșeni și au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.

Polițiștii efectueză verificări pentru identificarea locației în care se află celălalt agresor, respectiv ieșeanul de 33 de ani, întrucât acesta se sustrage cercetărilor. Față de bărbat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă.

Olteanul de 34 de ani, din Oporelu, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Internet – imagine reprezentativă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți