16.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Ce posturi sunt scoase la concurs de instituțiile statului în Olt. Primăria Corabia caută marinar și conducător ambarcațiuni agrement pe ape interioare

- Advertisement -

Peste zece autorități publice locale și instituții de stat din Olt au posturi scoase la concurs în această perioadă, potrivit portalului posturi.gov.ro. 16 locuri de muncă sunt vacante la această dată, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în cadrul mai multor primării și instituții de învățământ, dar și la nivelul unui club sportiv școlar din județ, Direcției Regionale de Statitiscă și Poliției Locale Slatina. Spre exemplu, Primăria Corabia (FOTO) a scos la concurs un post de marinar, dar și unul de conducător ambarcațiuni pe ape interioare, având în vedere că administrația publică locală va avea în curând un vapor cu care vor fi efectuate plimbări pe Fluviul Dunărea.

La început de lună septembrie, ambarcațiunea din cadrul proiectului „Corabia pe Dunăre”, cu finanțare europeană prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime, a fost lansată la apă la Galați și a intrat în perioada probelor înainte de a fi livrată către Primăria Corabia.

Celelalte joburi existente la nivelul instituțiilor de stat oltene, la data de 18 septembrie 2023, sunt următoarele: îngrijitor curățenie/femeie de serviciu – două posturi la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, îngrijitor curățenie – Liceul cu Program Sportiv Slatina, referent, treaptă profesională debutant – Primăria comunei Schitu, muncitor II cu atribuțiuni de șofer, post vacant pe perioadă nedeterminată – Clubul Sportiv Școlar Slatina, îngrijitor – Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” Osica de Sus, șofer microbuz școlar – Primăria Fărcașele, administrator, casier, muncitor calificat – Primăria Brebeni, referent așezământ cultural – Primăria comunei Cârlogani, expert IA – Direcția Regională de Statistică Olt, magaziner, șofer I – Serviciul Public Direcția Poliția Locală Slatina și îngrijitor, post vacant pe perioadă nedeterminată – Liceul Teoretic „Ionița Asan” Caracal.

Informații suplimentare despre condițiile de participare la concursurile organizate pentru aceste posturi, dar și care este calendarul de desfășurare a probelor acestora, pot fi consultate accesând acest LINK.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți