13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Comuna Coteana va avea Centru medical. Investiția se ridică la aproximativ 7 milioane de lei

- Advertisement -

Ionuț Dima, primarul comunei Coteana, a transmis luni, 18 septembrie 2023, că în urmă cu câteva zile, în localitate, au fost demarate lucrările la o investiție foarte importantă pentru coteneni. Este vorba de începerea construcției Centrului medical și dotarea acestuia cu aparatură de ultimă generație, valoarea proiectului fiind de aproximativ 7 milioane de lei.

Centrul medical va avea mai multe cabinete, printre care de fizioterapie, cardiologie și stomatologic, dar și o farmacie.

„(…) Dorința de a dezvolta Coteana și dorința de a răsplăti prin fapte încrederea care mi s-a acordat de către coteneni în anul 2020 continuă. În urmă cu câteva zile am demarat lucrările privind investiția în valoare de 6.886.872 lei – ‘Construire și dotare Centru Medical’, cuprinzând următoarele cabinete: cabinet de fizioterapie, cabinet de cardiologie, cabinet stomatologic, cabinet pentru medicul de familie și farmacie”, a declarat edilul.

Primarul Ionuț Dima își dorește ca investiția, realizată cu fonduri nerambursabile obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență, să fie finalizată cât mai repede, pentru ca locuitorii comunei Coteana să poată beneficia de servicii medicale de calitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți