14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Loctrans Slatina a suplimentat cursa Liniei Expres Catedrală – Gara

- Advertisement -

Societatea de transport public în comun Loctrans a municipiului Slatina a luat decizia de a suplimenta, începând de luni, una dintre cursele autobuzului care pleacă de la Cataledrală și ajunge până la Gară. Este virba despre Linia Expres, iar motivul pentru care a fost pusă în practică este numărul mare de elevi de la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina, autobuzul urmând a pleca din stația Greceanu la ora 14:05.

„Având în vedere numărul mare de elevi care circulă de la Colegiul Național ‘Radu Greceanu’ vă informăm că începând de astăzi, 18 septembrie 2023, am suplimentat cursa Liniei Expres Gară (Catedrală – Union – Vâlcea – Tunari – Gară) la ora 14:05 în stația Greceanu”, au precizat reprezentanții Loctrans.

Sursa citată mai menționează că în acest moment există două autobuze care pleacă din stația Greceanu, la ora 13:55 – Linia 2 și la ora 14:05 – Expres Gară.

Reprezentanții societății de transport public în comun din Slatina spun că și în stația Catedrală există, după-amiaza, două autobuze cu plecări la ora 14:00 și două autobuze cu plecări la ora 14:55.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți