13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Gospodărie cuprinsă de flăcări, în Corabia. Incendiul puternic a cuprins și acoperișul unei case din apropiere

- Advertisement -

UPDATE 2: În urma verificărilor efectuate, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric, produs la un conducător defect sau cu improvizații.

UPDATE: Potrivit reprezentantului ISU Olt, în urma incendiului au ars acoperișurile a două construcții (casă cu etaj și anexă gospodărească) pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. În jurul orei 23:00 pompierii lucrau încă pentru îndepărtarea efectelor negative. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului era în curs de stabilire.

Știrea inițială: O gospodărie de pe strada Mihai Bravu, din orașul Corabia, a fost cuprinsă de flăcări în seara zilei de marți, 19 septembrie 2023, la fața locului deplasându-se echipaje de pompieri de la Vișina și Caracal. Focul s-a propagat și la acoperișul unei case situată în apropiere.

În jurul orei 21:00, incendiul era localizat, iar salvatorii încă acționau pentru a-l stinge.

„La locul evenimentului acționează echipaje de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere și o autospecială pentru intervenție la înălțime, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia, cu două autospeciale de stingere. Incendiul este localizat”, a declarat căpitan Alin Băsăștean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Din fericire nu sunt victime și nu mai există posibilitatea ca incendiul să se extindă și la alte proprietăți aflate în apropierea imobilului care a luat foc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți