12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer a provocat un accident la Curtișoara și s-a făcut nevăzut. Victimă, o tânără din Vâlcea

- Advertisement -

Accident de circulație în noaptea de miercuri spre joi, 20 spre 21 septembrie 2023, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. O tânără din Vâlcea a fost găsită întinsă pe carosabil, iar autorul evenimentului rutier a fugit de la fața locului, acesta fiind căutat de polițiștii rutieri.

Nu se știe ce s-a întâmplat de fapt, victima fiind găsită pe drum în jurul orei 04:45. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea accidentului, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursa citată mai arată că polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Sursă foto: Internet – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți