13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Autoturism implicat într-un accident rutier pe DEx 12, în zona orașului Balș. Traficul a fost deviat

- Advertisement -

Eveniment rutier în dimineața zilei de vineri, 22 septembrie 2023, în jurul orei 07:30, pe Drumul Expres 12 Balș – Slatina, în zona orașului Balș, iar din această cauză traficul a fost deviat pe Drumul Național 65 – European 574, prin localitatea de pe malurile râului Olteț. O mașină a fost implicată în accidentul de circulație, iar o persoană a fost rănită ușoară.

Paramedici ai SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimei.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, circulația a fost deviată pentru aproximativ 30 de minute către DN 65 – E 574, prin interiorul orașului Balș, până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului.

Polițiști rutieri ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt de asemenea la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți