17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 33 de ani, din Vitomirești, încarcerat în Arestul IPJ Argeș, după ce a tâlhărit o femeie pe DN 73, în comuna Mărăcineni. Olteanul era pe bicicletă

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de duminică, 24 septembrie, bărbatul de 33 de ani, domiciliat în Vitomirești, a fost prezentat de anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar magistrații Judecătoriei Pitești au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a rămas în continuare încarcerat în Arestul IPJ Argeș.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 septembrie 2023, în jurul orei 22:00, de o femeie cu privire la faptul că în aceeași seară, în jurul orei 20:30, în timp ce se deplasa pe jos pe Drumul Național 73, în comuna Mărăcineni, ar fi fost deposedată prin violență de către un individ necunoscut care se deplasa pe bicicletă, de geanta pe care o purta pe umăr. Ulterior săvârșirii faptei, făptașul s-ar fi dezechilibrat, căzând în vegetația din partea adiacentă părții carosabile, împrejurare în care persoana vătămată și-ar fi recuperat geanta. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe autor în persoana unui tânăr de 33 de ani, originar din comuna olteană Vitomirești, dar stabilit în localitatea argeșeană Mărăcineni, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

„Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenție lucrătorilor de poliție, iar polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomirești, județul Olt, care a fost condus la sediul Poliției pentru verificări.
Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești. După administrarea probatoriului, probatoriului, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului se Poliție Județean Argeș.

Potrivit unor surse, olteanul nu este la prima faptă de acest gen, acesta având antecedente penale ca urmare tot a unor infracțiuni de tâlhărie

Tânărul de 33 de ani, din Vitomirești, a fost încarcerat în Arestul IPJ Arges, iar în cursul zilei de duminică, 24 septembrie, urmează a fi prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursă foto: Internet – Imagine reprezintă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți