17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

O nouă serie a Programului „Salvator din pasiune” a ajuns la final. ISU Olt a acordat 24 de certificate ce atestă dobândirea de competențe în domeniul primului ajutor

- Advertisement -

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt anunță finalizarea unei noi serii de voluntari care au luat parte la Programul „Salvator din pasiune”. În total, sunt 24 de olteni care la sfârșitul acestei săptămâni au primit certificate care atestă dobândirea de competențe în domeniul primului ajutor.

„24 de ‘salvatori din pasiune’ au primit astăzi (sâmbătă, 23 septembrie 2023 n.r.) certificatele care atestă faptul că au dobândit competențe în domeniul primului ajutor, în urma absolvirii ‘Cursului de pregătire a voluntarilor în acordarea primului ajutor de bază’. Felicitări celor care au ales să își dedice timpul liber pentru a acumula informații prețioase, pe care le pot aplica în viața de zi cu zi!”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU.

Înmânarea certificatelor s-a făcut într-un cadru festiv, la sediul din municipiul Slatina al inspectoratului, acestea fiind acordate de colonelul Adrian Tănase, inspectorul șef al pompierilor din județ.

Seria a 13-a a Programului de voluntariat „Salvator din pasiune” s-a desfășurat în perioada 26 august – 23 septembrie 2023, la sediul ISU Olt, sub coordonarea Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și cu participarea asistentului medical principal SMURD Olt, din cadrul Centrului Operațional.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți