14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Teslui a provocat un accident la Curtișoara. A părăsit drumul, a izbit violent cu mașina un stâlp electric și a ajuns pe câmp

- Advertisement -

Eveniment rutier în seara zilei de duminică, 24 septembrie 2023, în jurul orei 20:20, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Un tânăr a ajuns la spital în urma acestuia, fiind rănit ușor.

Din primele date, este vorba despre un tânăr de 33 de ani, din comuna Teslui, care în timp ce conducea un autoturism, din cauze ce urmează a fi stabilite ulterior, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului, pe care l-a rupt, și a ajuns pe câmp.

Mașina a fost distrusă aproape în totalitate, dar din fericire șoferul, ce se afla singur în interiorul acesteia, a scăpat cu viață, suferind doar leziuni ușoare.

Cadrele medicale au ajuns la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor, iar conducătorul auto a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, fără a necesita însă internarea.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de oamenii legii pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului de circulație.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți