15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru cursuri gratuite pentru șomerii din județ, organizate de AJOFM Olt în octombrie

- Advertisement -

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a transmis luni, 25 septembrie 2023, că în luna octombrie, și-a propus organizarea, la nivel județean, a patru programe de formare profesională pentru 56 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al instituției, principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru oltenii care nu au un job sunt: ospătar (chelner) – 14 persoane, lucrător comercial – 14 persoane, competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere – 14 persoane și îngrijitor spații verzi – 14 persoane.

Pentru șomerii indemnizați și neindemnizați programele de formare profesională organizate de AJOFM Olt sunt gratuite.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați înregistrați în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a mai spus reprezentantul instituției.

Pentru detalii, cei interesați se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, cu sediul în strada Dinu Lipatti, nr. 28, sau la numărul de telefon 0249.413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți