13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Orașul Piatra Olt, gazda primei ediții a unui eveniment dedicat poeziei. La concurs participă poeți talentați din 23 de județe și Republica Moldova

- Advertisement -

Orașul Piatra Olt se pregătește să găzduiască, la sfârșitul acestei săptămâni, prima ediție a evenimentului „Zilele Poeziei Orașului Piatra Olt,” dedicat poetului iubirii, Constantin Triță, personalitate marcantă a localității.

Evenimentul este un festival concurs care reunește poeți talentați din 23 de județe ale României, dar și din Republica Moldova. Centrul Cultural este gazdă, iar aici vor avea loc și recitaluri muzicale, unul fiind susținut de trupa folk Arhaic.

„Acest festival – concurs de poezie va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, ora 15:00, la Centrul Cultural, și promite să fie o zi deosebită pentru iubitorii culturii și artei. În cadrul acestui eveniment, vom acorda premii celor care vor participa la concursul de poezie susținut de poeți talentați din 23 de județe și Republica Moldova. În plus, publicul nostru va avea ocazia să se bucure de un vernisaj de artă vizuală pregătit de talentata artistă Ionela Flood. Expoziția sa promite să fie o experiență vizuală captivantă. Pentru iubitorii de muzică folk, avem o surpriză specială – Trupa Arhaic și vocea inconfundabilă a Corinei Corcodan ne vor învălui în sunete pline de poezie și sensibilitate”, a declarat Nicușor Rada, primarul orașului Piatra Olt.

Sursa citată mai spune că, alături de acești artiști, pe scenă vor mai urca și alți interpreți precum Maria Ghinea, Vasia Oprea, Camelia Petria, Alexia Rotaru, Andrada Silvana Cancenco și Mihai Bogdan.

„Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în această zi specială, în care vom celebra poezia, muzica și arta, în numele orașului nostru drag, Piatra Olt. Vă invit să veniți în număr cât mai mare și să transformăm acest eveniment într-o adevărată sărbătoare a culturii și creativității”, este invitația pe care edilul o face la acest eveniment dedicat poeziei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți