12.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ce se întâmplă cu Programul „Lapte, corn și fructe” la nivelul județului Olt. Când ar urma să fie primite aceste produse de preșcolarii și elevii din unitățile școlare

- Advertisement -

În ședința ordinară de joi, 28 septembrie 2023, ce a avut loc în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, aleșii județului au avut de aprobat un proiect de hotărâre ce privește lista produselor care urmează a fi distribuite preșcolarilor din grădinițele cu program normal și elevilor din învățământul primar și gimnazial, în cadrul Programului pentru școli, 2023 – 2029. Potrivit acestui proiect, pe parcursul săptămânii, copiilor de la grădinițe și scoli li se vor acorda gratuit două porții de fructe, trei porții de lapte și două porții de produse lactate și cinci porții de panificație.

Imediat după aprobarea normelor de Executiv, CJ Olt a început procedura privind acordarea produselor din cadrul Programului „Lapte, corn și fructe”, iar caietul de sarcini urmează a fi urcat în platforma publică de achiziții publice SICAP (fostul SEAP n.r.), a spus Marius Oprescu, președintele CJ.

„Nu este vina noastră (că s-a întârziat licitația n.r.). În august s-au aprobat normele pentru laptele și corn la nivel de Guvern, imediat după ce s-au aprobat noi am demarat întreaga procedură și, în momentul de față, am aprobat produsele care vor intra în ‘lapte și corn’. Noi suntem pregătiți acum, avem caietul de sarcini pregătit să-l ridicăm în SEAP. În funcție de câți vor participa la licitație și dacă nu vor fi contestații, s-ar putea să se termine foarte repede. Maxim două luni de zile, probabil că de la începutul anului viitor”, a declarat șefului forului județean.

Sursă foto: Internet – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți