18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între două mașini pe DN 64, la Găneasa. O persoană a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de vineri, 29 septembrie 2023, în jurul orei 12:30, pe Drumul Național 64, în comuna Găneasa. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului un pasager aflat într-una dintre acestea a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Slatina.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 35 de ani, din comuna Ipotești. În urma evenimentului rutier, un bărbat, pasager în autoturismul condus de tânăr, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi șoferul din Slatina. La efectuarea manevrei de punere în mișcare, conducătorul auto de 47 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere celuilalt autoturism, condus tânărul de 35 de ani, din Ipotești.

Ambii șoferi au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți