15.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Adolescent de 17 ani, din Slatina, fără permis auto, depistat de polițiști la volanul unei mașini pe o stradă din municipiu

- Advertisement -

Un slătinean, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști conducând un autoturism pe una dintre străzile urbei, deși nu avea permis auto. 

Infracțiunea a fost comisă de adolescent în seara zilei de joi, 28 septembrie 2023, în momentul în care polițiștii au vrut să-l oprească în trafic acesta neoprind și accelerând, făcându-se nevăzut. Însă, oamenii legii au urmărit mașina și au reușit să o găsească la scurt timp pe aceeași arteră, dar fără șofer în ea.

„În jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care conducătorul acestuia nu s-a conformat și a accelerat. Polițiștii au procedat la urmarirea autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, iar la scurt timp au identificat autoturismul pe aceeași stradă, însă conducatorul auto nu a fost găsit. Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un tânăr de 17 ani, din localitate”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

S-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere, iar după ce a fost testat cu aparatul alcooltest, polițiștii au stabilit că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la vlan, rezultatul fiind negativ.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți