16.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Vârstnicii slătineni, sărbătoriți și anul acesta de municipalitate

- Advertisement -

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice continuă să fie sărbătorită de municipalitatea slătineană. Așadar, de 1 octombrie 2023, pensionarii din municipiul Slatina au fost din nou celebrați la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Instituția culturală slătineană a fost ocupată aproape în totalitate de seniorii care au ales să vadă un concert marca Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” în sala de spectacole.

Vârstnicii au fost întâmpinați, printre alți oficiali, de Emil Moț, primarul Slatinei, care a ales să le ofere acestora flori și cutii de bomboane, dar și de Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și Virgil Delureanu, vicepreședinte al aceleiași instituții administrative.

„Dragii mei! A fost o onoare și o bucurie să vă avem alături de noi astăzi (duminică, 1 octombrie n.r.), în această zi specială dedicată vouă. Cu fiecare an care trece, aduceți cu voi o bogăție inestimabilă de experiență, înțelepciune și iubire. Vă mulțumesc pentru exemplul vostru de viață! Am sărbătorit astăzi nu doar o zi, ci o viață întreagă de contribuții remarcabile. La mulți ani, stimații noștri seniori!”, este mesajul pe care edilul Moț l-a transmis pe pagina sa oficială de Facebook, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți