21.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

A XXVII-a ediție a Festivalului umoristic „Oltenii &… Restu’ Lumii” a ajuns la final. Primarul Emil Moț și viceprimarul Gigi Vîlceleanu, printre slătineni

- Advertisement -

S-a încheiat și ediția cu numărul 27 a Festivalului Național de Umor „Oltenii &… Restu’ Lumii”, organizată în municipiul Slatina. Parcul Tineretului a fost principala locație în care s-a desfășurat evenimentul în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023, iar seara zilei de duminică a fost una specială pentru cei prezenți în zona de agrement.

Pe lângă spectacolele incendiare oferite de Andra și trupa sa, dar și de Nelu Vlad și Trupa Azur, printre slătineni au fost prezenți și Emil Moț, primarul municipiului Slatina, dar și viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

Edilii au făcut baie de mulțime, precum și cumpărături de la comercianții care și-au expus produsele pe Aleea Eroilor.

„Dragi cetățeni! Mă bucur să împărtășesc cu voi momente de bucurie și unitate pe care le-am trăit la festivalul *Oltenii &… Restu’ Lumii*, ediția a XXVII-a, ce s-a desfășurat în Parcul Tineretului. Ultima seară a festivalului a fost cu adevărat specială, plină de muzică, dans și prietenie, în care am avut ocazia să ne reîntâlnim cu toții și să creăm amintiri de neuitat. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui festival minunat, precum și vouă, slătinenilor, pentru că ați făcut această seară atât de specială. Să continuăm să ne susținem unul pe altul și să construim împreună un oraș mai puternic și mai unit. Împreună suntem Oltenii!”, este mesajul transmis de primarul Emil Moț, după închiderea festivalului umoristic.

De-a lungul celor trei zile ale evenimentului au mai avut loc momente artistice oferite de ansambluri folclorice ale etniilor invitate, un spectacol marca Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” Slatina, dar și recitalurile oferite de artistele Lora și Elena Gheorghe, cu band-urile lor.

Totodată, nu au lipsit concursurile ad-hoc, de caricatură și epigrame, de bancuri și nici lansările de carte.

Personalitatea festivalului a fost actorul Eugen Cristea, care a primit din partea municipalității tradiționala diplomă de „oltean permanent”.

Actorul Nae Alexandru a fost amfitrion al întregului eveniment.

Deschiderea Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a avut loc vineri dimineața cu tradiționala Vamă Oltenească care anul acesta a avut loc din nou la Podul Olt de la intrarea în Slatina dinspre Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți