12.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea, mesaj la început de an universitar pentru studenți și profesori: „Le urez mult succes, spor la învăţătură şi multe satisfacţii”

- Advertisement -

Începutul noului an universitar este marcat anual la început de lună octombrie, iar de luni, 2 octombrie 2023, studenții, dar și dascălii care le predau la clasă, s-au întors în bănci. Cu această ocazie, senatorul PSD de Olt Siminica Mirea a vrut să le transmită un mesaj, urându-le „mult succes, spor la învăţătură şi multe satisfacţii”.

„O zi a unui nou început, un drum nou în viaţă!”, așa își începe mesajul parlamentarul social democrat oltean.

„Ca orice început, care este o fereastră deschisă către viitor, astăzi debutează un nou capitol al vieţii multora dintre tinerii care intră într-o etapă a devenirii. Marcăm un nou an universitar, cu emoţie şi cu bucurie. Unii sunt boboci, alţii îşi revăd colegii şi îndrumătorii de destine, pe dascălii iubiţi. Tuturor studenţilor şi cadrelor universitare le urez mult succes în noul an universitar, spor la învăţătură şi multe satisfacţii. România are nevoie de profesionişti bine pregătiţi pentru a oferi comunităţii tot ce este mai bun. Vivat Academia, vivant professores!”, a subliniat senatorul PSD Siminica Mirea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți