2.3 C
Slatina
marți,28 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

- Advertisement -

 SPEEH HIDROELECTRICA SA – SUCURSALA HIDROCENTRALE  Rm. Valcea titular al proiectului  «MODERNIZARE STAŢII DE POMPE DIN SPATELE DIGURILOR DIN CADRUL S.H. RM. VÂLCEA – STAŢIE POMPARE TESLUI- FĂRCAŞELE» anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul «MODERNIZARE STAŢII DE POMPE DIN SPATELE DIGURILOR DIN CADRUL S.H. RM. VÂLCEA – STAŢIE POMPARE TESLUI-FĂRCAŞELE», propus a fi amplasat în comuna Fărcaşele, sat Fărcaşu de Jos,  mal drept Acumulare Frunzaru, jud. Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 800-1400, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro  

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți